17 juni: Dag van de Bouw op A.C. de Graafweg

Gepland Nieuws

REGIO – De A.C. de Graafweg, de N241, doet mee aan de Dag van de Bouw op zaterdag 17 juni. Belangstellenden kunnen tussen 10.00 en 15.00 uur een kijkje nemen achter de bouwhekken van deze provinciale weg.

In opdracht van de provincie Noord-Holland werkt aannemer Boskalis sinds eind 2021 aan de herinrichting van de A.C. de Graafweg. Door de weg te verbreden en te vernieuwen wil de provincie de weg veiliger maken en de doorstroming garanderen. 

Tijdens de Dag van de Bouw laten medewerkers van de provincie en Boskalis zien wat er achter de bouwhekken van het afgesloten deel gebeurt. Zowel boven- als ondergronds. Er zijn rondleidingen om 11.00, 12.00, 13.00 en 14.00 uur, een informatiestand en er is groot materieel te bezichtigen. 

Voor kinderen is er een springkussen en popcorn. Parkeren kan op de parkeerplaats aan De Weijver in Hoogwoud.

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):