ZVV Nieuwe Niedorp viert 50-jarig bestaan

NIEUWE NIEDORP – Zaalvoetbalvereniging Nieuwe Niedorp vierde zaterdag feest in sportcafé Niedorphal vanwege haar 50-jarig bestaan. 

Bezoekers werden opgeroepen hun meest legendarische, mooiste , leukste, oudste of lelijkste voetbalshirt aan te doen. Bart Wissink won hier een ‘limited edition’ jubileumshirt mee. Hij schreef op zijn shirt ‘een club die je past’.  

In de zaal mocht iedereen twee pogingen doen om in de gaten te schieten van een groot voetbalbord. De trotse winnaar hiervan was Kyle Wijnker. Hij wist, met zijn veters los, 150 punten te scoren. Ook hij kreeg een jubileumshirt.   

Er werden oorkondes uitgereikt aan het bestuur en er waren gouden KNVB speldjes voor Willem Bakker, Andre Kamp en Marije Boon. Een goud speldje van verdienste ging wederom naar Willem Bakker, Emiel Hayette en Marcel Stoop. 

(Foto’s: Sandra Barten via Facebook)

Delen is leuk
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: