Zomer in de Kop: boerenversmarkt

NOORDKOP – In de serie ‘Zomer in de Kop’ gaan we langs verschillende hotspots in de Noordkop. In de derde aflevering krijgen we vast een voorproefje van de boerenversmarkt in september. 

Op de Boerenversmarkt presenteren meer dan 40 boeren, tuinders en andersoortige versproducenten hun streekproducten aan het publiek. 

Verschillende soorten groenten, fruit, zuivel, vis, vlees, snoep, planten en bloemen: de variatie in producten is uitgebreid.

Daarnaast is er tijdens de markt een programma om zowel jong als oud te vermaken. Denk aan een springkussen, knutselactiviteiten en geitjes aaien. En ‘s middags is er live muziek. 

De Boerenversmarkt wordt gehouden in de schuren en kassen van Kwekerij Siem Munster, Wierweg 7 in Slootdorp en is op 3 en 4 september geopend van 11.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis. 

Kijk voor meer informatie op www.boerenversmarkt.com.

Benieuwd naar de andere hotspots? Hou dan de website van Noordkop Centraal in de gaten voor de volgende afleveringen.

Weet jij een leuke hotspot waar we echt eens een kijkje moeten gaan nemen? Laat het ons weten en stuur een mailtje naar redactie@hub.noordkopcentraal.nl.

Avatar foto
Róman Luijks was in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen de NOS en de lokale omroepen, namens de NOS, werkzaam bij Noordkop Centraal als algemeen verslaggever.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):