Zomer in de Kop: kamperen in de duinen

NOORDKOP – In de serie ‘Zomer in de Kop’ gaan we langs verschillende hotspots in de Noordkop. In de eerste aflevering bezoeken we duincamping De Lepelaar in Sint Maartenszee.

Kamperen in de duinen, dat is weer eens wat anders! Bij de duincamping De Lepelaar heb je ruime plekken en zo veel of weinig luxe als je zelf wil. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een duurzaam huisje, een vooringerichte tent of gewoon lekker je eigen tentje opzetten.

De camping is open van eind maart tot eind september en in het hoogseizoen kost een plaatjes gemiddeld €28 tot €34 euro per nacht. De camping is het meest geschikt voor gezinnen met kinderen (tot ongeveer 12 jaar) of voor 65+.

Check www.delepelaar.nl voor meer informatie.

Benieuwd naar de andere hotspots? Hou dan de website van Noordkop Centraal in de gaten voor de volgende afleveringen.

Weet jij een leuke hotspot waar we echt eens een kijkje moeten gaan nemen? Laat het ons weten en stuur een mailtje naar redactie@hub.noordkopcentraal.nl .

 

Avatar foto
Róman Luijks was in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen de NOS en de lokale omroepen, namens de NOS, werkzaam bij Noordkop Centraal als algemeen verslaggever.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):