Zeilreis voor 32 mensen met MS

SCHAGEN – Oceans of Hope Nederland, de organisatie die in 2021 onder andere door Judith Jans uit Schagen werd opgericht, heeft een speciale zeilreis georganiseerd op Zeilschip Eendracht.

Maandag 22 augustus vertrekt het schip vanuit Rotterdam naar Engeland. Wat deze reis uniek maakt, is dat 32 mensen met Multiple Sclerose de bemanning van dit prachtige schip vormen. 

Samen gaan zij de uitdaging aan en zullen volledig meedraaien met wachtlopen van 4 uur op en 8 uur af. De reis is georganiseerd door 3 mensen met MS door een financiële bijdrage van het C.J.Jaskifonds en het Nationaal MS Fonds.

Oceans of Hope is in 2014 door de Deense neuroloog en MS-expert Mikkel Anthonisen opgericht. De organisatie is tot een internationale organisatie uitgegroeid waarvan de Oceans of Hope Nederland onderdeel uitmaakt. 

In Engeland zullen de mensen hartelijk worden ontvangen door Oceans of Hope UK en zal er een weerzien zijn met veel Oceans of Hope vrienden. 

(Foto: Judith Jans)

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: