Zeeweg Sint Maartensvlotbrug tot april gesloten

SINT MAARTENSVLOTBRUG – De Zeeweg in Sint Maartensvlotbrug is vanaf 7 februari tussen de N9 en de Belkmerweg volledig afgesloten voor doorgaand verkeer. 

KWS Infra gaat in opdracht van gemeente Schagen onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan de Zeeweg. KWS zet omleidingsborden neer. 

De woningen en aanliggende bedrijven blijven te voet en fiets bereikbaar via loopschotten. Automobilisten parkeren nabij de afsluiting van de Zeeweg.

KWS gaat het bestaande asfalt, bestrating en fundering verwijderen om een nieuw riool aan te leggen. Daarna wordt nieuw asfalt aangelegd en de straatverlichting vernieuwd.

Vanaf 8 februari is er iedere week op dinsdag een inloopspreekuur van 10.00 tot 10.30 uur voor mensen met vragen over het project. Dit is in de keet van KWS langs de Zeeweg. De uitvoerder van KWS en de toezichthouder van de gemeente zijn dan aanwezig om vragen te beantwoorden.

Avatar foto
Bas Burlage was tot en met augustus 2022 actief op de redactie van Noordkop Centraal.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):