Wooncompagnie zit in Schuldenknooppunt

HOLLANDS KROON – Wooncompagnie neemt in de gemeente Hollands Kroon deel aan het Schuldenknooppunt. Via dit centrale punt kunnen schuldhulpverleners en schuldeisers digitaal communiceren.

Het Schuldenknooppunt heeft geen winstoogmerk. Mensen met financiële problemen worden op deze manier sneller, beter en efficiënter geholpen bij het regelen van hun schulden.

Via het Schuldenknooppunt wisselen schuldhulpverleners van de gemeente en schuldeisers standaard berichten uit. Er zijn minder handmatige handelingen nodig. Dit maakt schuldregelen sneller en efficiënter en er is minder ruimte voor fouten.

Avatar foto
Eugeen Hoekstra is vrijwilliger op de redactie van Noordkop Centraal, met de specialisaties politiek en zorg. Eugeen schrijft ook geregeld columns en ondervraagt politici in het TV programma De Bank.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
2 antwoorden
 1. Sjaak1943
  Sjaak1943 zegt:

  “miljarden aan klimaat uitgeven terwijl er geen enkel hard bewijs is”

  Hard bewijs voor klimaatverandering omvat gestegen oppervlaktetemperaturen, stijgende zeespiegels, afnemende ijsmassa’s en toegenomen broeikasgassen in de atmosfeer. Dit wordt ondersteund door uitgebreide metingen, observaties en wetenschappelijk onderzoek en is grotendeels veroorzaakt door menselijke activiteiten, zoals verbranding van fossiele brandstoffen en ontbossing.

  Allemaal onzin natuurlijk?

 2. Jan Willem
  Jan Willem zegt:

  Eigenlijk triest dat dit in Nederland bestaat.
  Steeds meer mensen kunnen niet meer rond komen door het krankzinnige beleid uit Den Haag.
  Miljarden in een door en door corrupt land pompen, miljarden aan klimaat uitgeven terwijl er geen enkel hard bewijs is.
  Miljarden aan ontwikkelingshulp dat vaak in verkeerde handen valt of aan hele dure organisaties betaald word. Enz enz

  Uiteraard zijn er zelf ook een heleboel mensen die niet met geld om kunnen gaan.
  Das puur dommigheid.

Reacties zijn gesloten.