Wim Rijnders lijsttrekker SP Schagen

SCHAGEN – De huidige fractievoorzitter van de SP Schagen, Wim Rijnders uit Groote Keeten, werd tijdens een ledenvergadering gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022.

De leden van de SP Schagen hebben vertrouwen in Rijnders en vinden dat hij zich al jarenlang goed inzet voor de inwoners van de gemeente Schagen. Het is daarom niet vreemd dat Rijnders werd verkozen tot lijsttrekker.

De SP Schagen heeft 1 zetel in de huidige gemeenteraad.  

Op de tweede en derde plaats van de kieslijst staan respectievelijk Ursula Smit-Kiekenbos uit Waarland en Leo van der Harst uit Burgerbrug. 

Verder staan op de lijst Jeanne Pouw uit Schagerbrug, Henk de Boer uit Schagen, Galina Piket uit Warmenhuizen, Sander Rezelman, Jeroen Muntjewerf, Margreet Komen – van Dijk, Bjarne Rezelman, Nel Loeve, Ronald Komen en Wilma Rozenboom, allen uit Schagen.

(Foto: aangeleverd)

Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: