Wieringen bruist van de evenementen

HIPPOLYTUSHOEF – Voetbalvereniging Succes uit Hippolytushoef heeft zich na de corona pandemie tot doel gesteld een verbindende rol te spelen voor alle mensen in de omgeving van Hippolytushoef en organiseert daarom tal van evenementen.

Afgelopen week werd de Avondvierdaagse gelopen op Wieringen. Gedurende deze vier dagen stelde Succes het sportcomplex beschikbaar voor de deelnemers aan de Avondvierdaagse. De kantine werd gebruikt voor de inschrijvingen en op het A-veld vonden de huldigingen plaats.

Al tijdens de prijsuitreiking van de Avondvierdaagse werd begonnen met het opbouwen van het jeugdkamp. Zaterdag waren er allerlei activiteiten voor de jonge leden van Succes, variërend van voetballen tot waterspelen en luchtkussens. ‘s Avonds ging de pret gewoon door met een feest in de kantine en slapen op het trainingsveld.

Uiteraard is Succes niet de enige vereniging die een verbindende rol speelt op Wieringen. Op Hemelvaartsdag begon de Hippo feestweek. Rijvereniging de Wironruiters organiseerde traditiegetrouw het ringsteken. 

Op 9 juli is het Wieringer deel van de Hollands Kroonse Spelen op het complex van Succes. Met dit sportevenement komen alle verenigingen, gezondheidsinstellingen en ondernemers samen op vier centrale plekken in de gemeente.

Delen is leuk
Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: