Wie wilt u een compliment geven?

SCHAGEN – Vrijdag 1 maart is het Complimentendag en wie zou u graag een compliment willen geven?

Met die vraag gingen cameraman Ed van Oerle en Kitty Mertz voor het televisieprogramma ‘Straatpraat’ donderdag de goederenmarkt in Schagen op.

Avatar foto
Onder 'Redactie Noordkop Centraal' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan redactie@noordkopcentraal.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0224-218218. Het bezoekadres is Piet Ottstraat 3, 1741 NW, Schagen. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
3 antwoorden
 1. Karin Rijnboutt
  Karin Rijnboutt zegt:

  Grote complimenten aan Kitty en mijnheer van Oerle.Altijd nieuwsgierig en attent!

  • Ingrid
   Ingrid zegt:

   Complimentendag was vrijdag 1/3 gisteren, beste Karin, maar aangezien je wel volledig gelijk hebt, en er veel te weinig complimntjs gemaakt worden tgnwrdg, mag het idd wel gezegd worden, dus hierbij bevestigd en bekrachtigd van deze kant aswell.

   Henk even een compliment maken voor de geweldige samenwerking die heeft geleid tot de aanhouding van die vreselijke man en zijn walgelijke praktijken afgelopen week en daarvoor, we zijn allen blij en opgelucht dat de verdachte is opgepakt, wij denken dat het zonder beste Henk niet zo snel was gebeurd.
   Compliment voor Henk, Henk je bent de beste!!

Reacties zijn gesloten.