Wie volgt Miss Sara van Dijk op?

Gepland Agenda Nieuws

SCHAGEN – De verkiezing van de nieuwe Miss Westfriese Folklore vindt dit jaar plaats op 20 juni in Zaal Alpha in Schagen. 

Vorig jaar werd Sara van Dijk gekozen als Miss Westfriese Folklore 2023. De verkiezing Miss Westfriese folklore staat open voor iedere vrouw die zich in verantwoord West-Fries kostuum wil tonen, onafhankelijk van woonplaats. Ook dames die niet de intentie hebben om Miss te worden kunnen uiteraard meedoen om hun creatie te tonen aan een enthousiast en deskundig publiek.

Voor degene die tot Miss verkozen wil worden geldt dat ze gedurende het Westfriese seizoen op minstens 5 donderdagen beschikbaar dient te zijn om in de sjees de wekelijkse optocht te openen. Het seizoen loopt in 2024 van 4 juli t/m 5 september.

De verkiezing wordt georganiseerd door Stichting West-FrieseFolklore. Opgeven voor de verkiezing kan door te mailen naar annettetesselaar@hotmail.nl

 

 

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):