Wel betalen, maar toiletten ho maar

HOLLANDS KROON – Camperaars aan de Sluismeester de Visserstraat / Stontelerweg in Den Oever moeten voor het eerst per overnachting betalen. 

Dat leverde veel discussie op omdat de camping helemaal geen voorzieningen heeft. Geen leidingwater, geen stroom en geen mogelijkheid om vuil water te lozen.

De gemeente constateerde dat sinds er betaald moet worden, het aantal bezoekers drastisch is verminderd. Slechte recensies op forums van camperaars helpen op deze wijze niet mee het toerisme in dit deel van Hollands kroon te stimuleren.

Om deze reden is de voormalige werkgroep van ‘De Kop Werkt’ benaderd om de mogelijkheden uit te zoeken om voorzieningen bij de camperplaatsen te realiseren. Hier is weinig van terecht gekomen.

Een alternatieve locatie is misschien een mogelijkheid, maar ‘De kop Werkt’ bestaat niet meer en daarmee is het budget komen te vervallen.

Avatar foto
Eugeen Hoekstra is vrijwilliger op de redactie van Noordkop Centraal, met de specialisaties politiek en zorg. Eugeen schrijft ook geregeld columns en ondervraagt politici in het TV programma De Bank.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
1 antwoord
  1. Kees
    Kees zegt:

    Op beide camperplaatsen komt bij a niemand meer. Hollands Kroon heeft inmiddels een slechte naam.bij camperaars…

Reacties zijn gesloten.