WAYS vertrekt naar de buren

SCHAGEN – Online retailer WAYS, wat staat voor We Are Your Specialist, is haar pand op de Witte Paal in Schagen ontgroeid en gaat een nieuw bedrijfspand bouwen in Wieringerwerf. 

Op 2 november is de grootste kavel op bedrijventerrein Robbenplaat in Wieringerwerf verkocht aan de online retailer in huis- en tuinartikelen. 

Met de bouw van een eigen pand hebben zij de komende jaren genoeg ruimte voor uitbreiding. De overdracht zal plaatsvinden in mei 2022, daarna zal worden gestart met de bouw.

“Dat we zo’n jong en ambitieus bedrijf mogen verwelkomen in onze gemeente is ontzettend mooi. Zij krijgen hier volop de kans om de groeien en wij kijken uit naar de invulling van deze kavel en zijn dan ook erg blij met deze aanwinst op Robbenplaat”, zegt wethouder Theo Groot van de gemeente Hollands Kroon.

Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: