VV Dirkshorn klaar voor AZ-Norwich City FC

DIRKSHORN – VV Dirkshorn is klaar voor de oefenwedstrijd AZ-Norwich City FC die woensdagavond wordt gespeeld op het biljartlaken van de voetbalclub. 

Het is alweer de derde keer in twee weken tijd dat de equipe van Pascal Jansen een oefenwedstrijd speelt op het terrein van VV Dirkshorn. 

Alle ingrediënten zijn aanwezig in Dirkshorn om er een mooie voetbalavond van te maken. De grasmat ligt erbij als een biljartlaken.

Jan Wilthagen, vrijwilliger bij VV Dirkshorn, is medeverantwoordelijk voor het strak gemaaide voetbalveld. “We mogen er trots op zijn dat AZ zo vaak op ons voetbalveld komt spelen.”

Wilthagen geeft toe dat als het eerste team van VV Dirkshorn aan het seizoen begint, het veld er iets minder goed bij ligt dan dat het nu doet.

AZ – Norwich City FC begint om 18.30 uur. Kaarten zijn te bestellen op de website van AZ of bij de poorten van VV Dirkshorn.

Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel