Vrijwillige maaltijdbezorgers gezocht

NIEUWE NIEDORP – Wonen Plus Welzijn (WPW) zoekt vrijwilligers voor het bezorgen van de (koel)verse maaltijden in Niedorp. De huidige bezorgers zijn blij als er een aantal nieuwe bezorgers aansluit.

Wanneer het lastig is zelf maaltijden te bereiden – door leeftijd, beperking of ziekte – is de WPW maaltijdservice een uitkomst.

De maaltijden worden bezorgd door enthousiaste betrokken vrijwilligers, die tegelijkertijd een oogje in het zeil houden. Daarmee hebben zij een belangrijke signalerende taak; als ze denken dat het niet goed gaat met een maaltijdgebruiker nemen zij contact op met Wonen plus Welzijn en wordt, indien nodig, hulp ingeschakeld.

Belangstellenden kunnen telefonisch contact opnemen met Annet Venneker via 06 – 25 47 53 27 of via a.venneker@wonenpluswelzijn.nl.

Avatar foto
De bron van bovenstaand bericht is Regio Noordkop, de publieke lokale omroep voor de gemeenten Den Helder en Hollands Kroon. Regio Noordkop is mediapartner van Noordkop Centraal.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):