Vrijpartij op Popweekend gefilmd?

SCHAGEN – Bij de politie in Schagen en op de redactie van Noordkop Centraal is een anonieme brief binnengekomen over een man die tijdens het Popweekend vorig jaar seks heeft gehad in een horecazaak op de Markt.

Van die vrijpartij zouden beelden rondgaan op social media. De beelden zouden afkomstig zijn van beveiligingscamera’s. De melder schrijft in de brief dat de beelden veelvuldig zijn gedeeld via WhatsApp en social media.

De beelden zouden door de eigenaar van de horecazaak openbaar zijn gemaakt. “Dit heeft ons leven kapot gemaakt met heel grote gevolgen”, schrijft de anonieme melder.

De politie heeft de horecazaak bezocht en geconstateerd dat op de in de brief genoemde plek geen beveiligingscamera’s hangen. “De horeca-ondernemer treft daarom geen enkele blaam”, meldt woordvoerder Jan Martijn Stout van de politie.

Of er echt beelden zijn blijft onduidelijk. Er is bij de politie ook geen aangifte gedaan, waardoor het volgens Stout geen zaak is voor de politie.

Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
4 antwoorden
  1. Gebo
    Gebo zegt:

    Pure jaloezie. Laten de mensen meer naar zichzelf kijken.
    Verbeter de wereld en begin bij jezelf.
    Gebo B.

Reacties zijn gesloten.