Vrije School maakt 1 maart locatie bekend

SCHAGEN – Vrije School Schagen maakt vrijdag 1 maart bekend waar de school in augustus dit jaar van start gaat met één kleuterklas. Dat vertelt Sophie Zoon in de podcast ‘Voor de Klas’ op Noordkop Centraal. 

De locatie moet nu nog even geheim blijven. “Dat zijn de afspraken die wij hebben gemaakt met degene bij wie het is. We moeten het nog even onder de pet houden. Maar zodra dat bekend wordt, is het voor ouders vast een stuk concreter waar hun kindjes dan terecht komen”, aldus Sophie. Zij is samen met Koos Blasé een van de kartrekkers van de Vrije School.

Kindjes kunnen online aangemeld worden via de website www.vrijeschoolschagen.nl.

In de podcast ‘Voor de Klas’ gaat Sanne de Weger elke week in gesprek met iemand uit het onderwijs. De podcast is te beluisteren via de website van Noordkop Centraal en via streamingsdiensten Spotify en Youtube Podcast.

 

Avatar foto
Onder 'Redactie Noordkop Centraal' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan redactie@noordkopcentraal.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0224-218218. Het bezoekadres is Piet Ottstraat 3, 1741 NW, Schagen. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):