Voorlichting vaccineren bij Parkbeheer

DEN HELDER – Enkele specialisten uit Noordwest Ziekenhuis, huisartsen, GGD-artsen en verpleegkundigen zijn zaterdag 19 februari opnieuw aanwezig op de weekmarkt in Den Helder om het gesprek aan te gaan en voorlichting te geven over coronavaccinatie.

Als na het gesprek blijkt dat iemand toch gevaccineerd wil worden, dan kan de prik worden gehaald in de nabijgelegen tijdelijke vaccinatielocatie in het voormalige kantoor van Parkeerbeheer in de Beatrixstraat 17.

Mensen die nog nooit zijn gevaccineerd kunnen er terecht voor de eerst prik. Andere mensen uit de regio kunnen er ook terecht voor de boosterprik.

Er hoeft geen afspraak te worden gemaakt en men  kan er van 9.00 tot 17.00 uur terecht. Mensen die de boosterprik op een ander moment willen halen, kunnen terecht bij een van de GGD-vaccinatoelocaties in Den Helder, Middenmeer, Hem of Alkmaar. 

Kijk voor openingstijden op www.ggdhn-corona.nl.

Delen is leuk
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: