Voordelen van lokale SEO voor Noordkop Centraal

U bent ondernemer in Den Helder, Schagen of in Hollands Kroon en wilt mede dankzij de pandemie en lockdown evenals de rest van de wereld online aan de slag en hier ook uw inkomsten uit genereren. Een van de online marketing concepten die in de loop der jaren exponentieel is gegroeid, is lokale SEO. Misschien weet u al wat dit is en hoe dit bedrijven kan helpen om aanzienlijk te groeien. U hebt veel SEO-casestudy’s op internet gelezen en weet dat [url|https://cliqi.nl/online-marketing-groningen/|online marketing Groningen|ext] u altijd kan bewijzen hoe SEO uw bedrijf verder kan helpen om te groeien in termen van zichtbaarheid en inkomsten.

Evenzo, laten we zeggen dat als u een klein café, restaurant, fotowinkel of autogarage bezit met een fysieke bedrijfslocatie, u moet kiezen voor lokale SEO-services. U vraagt ​​zich misschien af ​​waarom u voor een lokale SEO-service zou moeten kiezen. Welnu, we zullen in detail uitleggen over de voordelen van lokale SEO.

In eenvoudige bewoordingen gaat lokale SEO over het verbeteren van de zoek zichtbaarheid van uw bedrijf dat een lokaal gebied bedient. Betere zichtbaarheid betekent meer betrokkenheid en inkomsten.

Het aantal zoekopdrachten gerelateerd aan lokale zoektermen zijn enorm gestegen. 88% van alle zoekopdrachten die via mobiele telefoons binnenkomen, hebben betrekking op lokale zoekopdrachten. Daarom is de online aanwezigheid van uw bedrijf een must.

De ‘online telefoongids’

Met Google Mijn Bedrijf worden bijna alle andere lokale telefoongidsen vervangen, het is via dit medium heel gemakkelijk geworden om uw bedrijf online te vermelden en het is gratis.

Verhoging van uw zichtbaarheid

Als u uw bedrijf online heeft vermeld, wordt het weergegeven als elke gebruiker in uw omgeving een zoekopdracht uitvoert die daarmee verband houdt. Dit verbetert uw zichtbaarheid in Google Maps en lokale zoekresultaten. Bijv. U runt een kledingwinkel en iemand in uw omgeving heeft een nieuwe broek nodig. Degene zoekt dan naar “broek bij mij in de buurt” of “kledingwinkel”. Google zet alle kledingwinkels bij u in de buurt op een rij en laat ze de resultaten zien. Aangezien uw bedrijf al in de lijst staat, kunt u verwachten dat uw onderneming wordt weergegeven. 

Linkbuilding voor lokale SEO 

U kunt dit doen door u specifiek te richt op links van bedrijven in een gerichte lokale regio. Het is meestal geoptimaliseerd voor Google, maar Google is niet de enige zoekmachine die u in gedachten houdt. [url|https://cliqi.nl/linkbuilding/linkbuilding-uitbesteden/|Linkbuilding uitbesteden|ext] bij een gespecialiseerd online marketing bureau kan u hier meer over vertellen.

Concurreer met andere lokale bedrijven

Als u kwaliteit producten of -diensten levert en u uw bedrijfsvermelding op een betere manier heeft geoptimaliseerd dan die van uw concurrenten. Zult u zeker meer en beter verschijnen voor zoekopdrachten die betrekking hebben op uw bedrijf in de lokale zoekresultaten dan uw concurrent.

Hogere conversieratio

Stel dat u een kleine bakkerij of een touroperator bedrijf heeft. Iemand heeft in de buurt gezocht naar “bakkerij bij mij in de buurt” of “touroperator bij mij in de buurt” en heeft uw vermelding gevonden. Omdat u uw contactgegevens op de bedrijfsvermelding heeft vermeld, bellen ze u op en vragen ze u om bepaalde bakkerijproducten op een specifiek adres te bezorgen of vragen ze u een ticket te boeken voor een bepaalde bestemming. Door zoekers direct toegang te geven tot uw contactgegevens, heeft u met succes een lokale zoekopdracht omgezet in een succesvolle aankoop.

Zakelijke reputatie

U kunt potentieel bereik in uw buurt hebben en veel geld verdienen met de hulp van lokale SEO. Hoe u uw klanten behandelt, zullen ze echter onthouden. Daarom zal het verdienen en behouden van een zakelijke reputatie ook een impact hebben op de groei van uw bedrijf.

Inmiddels hopen we dat de voordelen van lokale SEO voor u duidelijk zijn. Mocht het u nog niet begrijpen dan kunt u [url|https://cliqi.nl/seo-uitbesteden/|SEO uitbesteden|ext] bij een extern marketing bedrijf die de juiste mensen en tools voor u gereed hebben om uw online onderneming te doen groeien. Zoekopdrachten met betrekking tot lokale SEO zijn in korte tijd toegenomen. Hier zijn enkele statistieken die de bevinding ondersteunen 

Zoekopdrachten die “bij mij in de buurt” bevatten, zijn 150% keer meer gegroeid dan in eerdere jaren.

Bijna 74% van de mensen die iets bij hen in de buurt zochten, bezocht dezelfde dag de winkel. Bij lokale SEO gaat het erom dat uw bedrijf meer zichtbaarheid heeft in een lokaal gebied, ongeacht welk bedrijf u actief bent. Bedrijfseigenaren kunnen hun potentiële klanten verleiden, betrekken en ermee experimenteren door de beste aanbiedingen te bieden en maximaal te profiteren van hun bedrijfsvermelding.

Avatar foto
Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):