Voetbalseizoen in de eindfase

REGIO – Het voetbalseizoen ’21-’22 nadert de eindfase. De spanning is in bijna alle klassen nog voelbaar. Sommige clubs in de regio dienen nog het een en ander aan punten bij elkaar te harken om klassenbehoud zeker te stellen. En hier en daar is nog een periodetitel te winnen. 

Het overzicht: 

In 4A op zaterdag gaat Wieringermeer naar Heiloo voor het treffen met De Foresters, dat tweede staat. Schagen United gaat naar Sint Adelbert.

In 2A zondag heeft VIOS een vrije dag. VIOS heeft de titelstrijd eigenlijk niet meer in eigen hand en zal moeten toekijken hoe de concurrentie (Vitesse’22, HSV) het er vanaf brengt.

In de derde klasse A speelt Winkel thuis tegen KGB. Con Zelo zal zich willen revancheren voor de afstraffing bij Always Forward. Dus tegenstander Hugo Boys kan de borst nat maken. DWOW ontvangt De Blokkers.

In 3B speelt Hollandia T tegen een regelrechte concurrent in de strijd om lijfsbehoud. De Rijp komt naar sportpark De Kuil.

In 4A ontvangt VZV Succes. Kampioen Flevo krijgt bezoek van Texel’94 en Schagen United mag zich uitleven tegen Oosterend. Sint Boys versus Dirkshorn is een derby en Geel Zwart speelt uit bij De Koog. Vesdo gaat naar Schoorl waar Duinrand de opponent is.

In 5A de derby Oudesluis tegen Kaagvogels. Wieringerwaard gaat op bezoek bij Wiron en Petten staat thuis tegenover WMC. Callantsoog neemt het op tegen ALC en Nieuwe Niedorp speelt een uitwedstrijd tegen DESS.

Noordkop Centraal publiceert elke wedstrijddag rond 18.00 uur korte karakteristieken van de gespeelde wedstrijden op de website en beeldkrant van de omroep.

Delen is leuk
Sjaak Euser is al 30 jaar als vrijwilliger betrokken bij Noordkop Centraal. Zijn specialisatie is sport. Sjaak maakt ook eens per maand een editie van het TV programma De Bank.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: