Voetbal: Oudesluis ligt op koers

Gepland Sport

REGIO – Een beperkt voetbalprogramma, komend weekend. Oudesluis staat in 5A op gelijke hoogte met Zwaagdijk. Zondag spelen de Oudesluizers tegen ZDH. Een fijne tegenstander om Zwaagdijk op drie punten achterstand te zetten. Met andere woorden: Oudesluis ligt op koers voor het kampioenschap in de vijfde klasse A.

In 3A speelt DWOW thuis tegen VVS’46. Winst is noodzakelijk om aan de degradatiezone te ontsnappen.

4A: het kwakkelende Winkel krijgt Sint Boys op bezoek. Ook de ploeg uit Sint Maarten kan de punten goed gebruiken. Dirkshorn steekt het Marsdiep over richting De Koog.

5A: Kaagvogels gaat na de eerste zege van de competitie vol elan naar Westwoud voor het treffen met Woudia. Titelkandidaat Oudesluis speelt dus tegen ZDH. Vesdo gaat thuis op jacht naar winst. DESS is de opponent. VZV tot slot speelt uit tegen HSV Sport 1889.

Noordkop Centraal presenteert op wedstrijddagen rond 18.00 uur korte karakteristieken van de gespeelde wedstrijden. Te zien via www.noordkopcentraal.nl/sport of via Ziggo kanaal 40 dan wel KPN kanaal 1422.

Avatar foto
Sjaak Euser is al 30 jaar als vrijwilliger betrokken bij Noordkop Centraal. Zijn specialisatie is sport. Sjaak maakt ook eens per maand een editie van het TV programma De Bank.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):