Voetbal op weg naar slotfase

NOORDKOP – Van de regionale voetballers kan over een paar weken het grootste deel op vakantie, want de voetbalcompetitie is op weg naar de slotfase. 

Voor een aantal clubs lonkt cq. dreigt nog nacompetitievoetbal om lijfsbehoud dan wel om promotie naar een hoger niveau. Spanning volop, kortom.

In de vierde klasse zaterdag speelt Schagen United in Oudorp tegen Kolping Boys. Wieringermeer mag op visite bij koploper Always Forward.

In 2A zondag wacht VIOS een zware middag in Heiloo, waar HSV zichzelf nog goede kampioenskansen toedicht.

Winkel speelt in 3A thuis tegen De Blokkers. Winkel is nog lang niet veilig. Con Zelo zou de buren een beetje kunnen helpen door Hauwert’65 te verslaan. DWOW ontvangt FC Medemblik. 

In 3B speelt Hollandia T tegen SVA Assendelft.

In 4A moet Geel Zwart op visite bij VZV. Flevo gaat Oosterend kansloos laten en Schagen United doet hetzelfde met De Koog, dat naar Groenoord komt. Sint Boys en Vesdo treffen elkaar in Sint Maarten en Dirkshorn is gastheer voor Texel’94.

In 5A gaan Oudesluis en Nieuwe Niedorp om de winst knokken en Jack Vledder gaat met Wieringerwaard naar Do Bakkers Petten. Callantsoog tot slot speelt thuis tegen Kaagvogels.

Noordkop Centraal verzorgt op wedstrijddagen rond 18.00 uur korte karakteristieken van de wedstrijden via de beeldkrant en de website.

Delen is leuk
Sjaak Euser is al 30 jaar als vrijwilliger betrokken bij Noordkop Centraal. Zijn specialisatie is sport. Sjaak maakt ook eens per maand een editie van het TV programma De Bank.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: