Voetbal mag nog komend weekend

REGIO – In de vierde klasse van het zaterdagvoetbal wacht Wieringermeer een zware wedstrijd bij koploper Kolping Boys in Oudorp. Schagen United speelt uit tegen Alcmaria Victrix.

In de tweede klasse A zondag speelt VIOS een uitwedstrijd bij ZAP.

In 3A zondag ontvangt Winkel Hugo Boys en voetbalt Con Zelo op eigen veld tegen VVW. DWOW krijgt Westfriezen op bezoek.

In 3B krijgt Hollandia T op sportpark De Kuil visite van Saenden.

De vierde klasse A zondag vermeldt voor koploper Flevo een wedstrijd in en tegen Oosterend op Texel. De Middenmeerders zijn het aan hun stand verplicht deze wedstrijd te winnen. Schagen United speelt thuis tegen Sint Boys en Dirkshorn ontvangt VZV. Beide laatstgenoemde teams hebben het lastig in deze fase van de competitie. Vesdo ontvangt Texel’94 en Geel Zwart zal op het eigen sportpark De Leeuwenkuil willen winnen van De Koog. Medekoploper Succes krijgt visite van Duinrand S.

In 5A moet Kaagvogels uit tegen ALC in Abbekerk en krijgt Callantsoog koploper Zeemacht. Petten gaat naar DESS en Nieuwe Niedorp speelt in Westbeemster tegen WBSV. Wieringerwaard is vrij.

Noordkop Centraal heeft zondag rond 18.00 uur korte karakteristieken van alle duels op de website en de beeldkrant.

Avatar foto
Sjaak Euser is al 30 jaar als vrijwilliger betrokken bij Noordkop Centraal. Zijn specialisatie is sport. Sjaak maakt ook eens per maand een editie van het TV programma De Bank.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: