Voetbal: aanhaken of afvallen

REGIO – De regionale voetbalteams staan voor een druk weekend, waarbij het in een aantal gevallen een kwestie wordt van aanhaken of afvallen. Zoals voor Schagen United, dat met de lastige uitwedstrijd bij Grasshoppers op de agenda, een zege uitstekend kan gebruiken, ook Winkel-Succes is een duel met belangen aan beide kanten. Het overzicht.

In 4A op zaterdag ontvangt Wieringermeer De Foresters, de koploper uit Heiloo die tot nu toe slechts één keer een gelijkspel moest toestaan, maar voor de rest alles won.

In 2A zondag speelt VIOS op het eigen sportpark De Doorbraak tegen hekkensluiter Kleine Sluis. ZAP krijgt bezoek van sv Enkhuizen en FC Den Helder treedt aan tegen Spirit.

In 3A dus Grasshoppers-Schagen United. Flevo, opnieuw aan een prima seizoen bezig, treedt op eigen veld aan tegen Spartanen. DWOW ontvangt Hauwert en Geel Zwart speelt in De Goorn tegen RKEDO.

Winkel-Succes is een mooi affiche in 4A. Dirkshorn treft langs de Veersloot Vesdo en Sint Boys krijgt bezoek van KSV HHwaard.

In 5A de ‘duinenderby’ Petten-Callantsoog. Oudesluis krijgt koploper Nieuwe Niedorp op visite en VZV mag verder aan het zelfvertrouwen werken tegen Apollo’68. Wieringerwaard treft thuis een oude bekende van trainer Jack Vledder: Kaagvogels.

Op de website en de beeldkrant zijn op wedstrijddagen rond 18.00 uur korte karakteristieken te lezen van de gespeelde wedstrijden. Te vinden op KPN kanaal 1422 en Ziggo kanaal 40.

Avatar foto
Sjaak Euser is al 30 jaar als vrijwilliger betrokken bij Noordkop Centraal. Zijn specialisatie is sport. Sjaak maakt ook eens per maand een editie van het TV programma De Bank.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):