Vishandel Roos toch open

SCHAGEN – Vishandel Roos is woensdag gewoon geopend maar verkoopt alleen koude producten. 

Er wordt afgekoelde kibbeling verkocht die de klanten kunnen opwarmen in een oven of koekenpan. Daarnaast kunnen de klanten natuurlijk bij de viskraam terecht voor verse haring of andere koude visproducten.

De vishandel kondigde dinsdag met een groot spandoek aan dicht te gaan op last van de gemeente omdat 2 omwonenden hadden geklaagd over de lucht van gefrituurde vis.

De vishandel heeft geurfilters geplaatst maar deze werkte volgens een door de gemeente ingesteld geuronderzoek onvoldoende. Daarom mag er geen vis meer worden gebakken op de Nieuwstraat.

(Foto: Facebook)

Avatar foto
Bas Burlage was tot en met augustus 2022 actief op de redactie van Noordkop Centraal.Reageer op dit artikel
17 antwoorden
 1. Rina
  Rina zegt:

  Dus omdat er 2 mensen die de geur niet lekker vinden grijpen in? Echt belachelijk! Dan zijn die 2 mensen wel uit het bestuur want anders hoor je er nooit meer wat van. Laat die vrouw haar vis bakken hoe bedoel je mensen worden dakloos!

  Beantwoorden
 2. Wim
  Wim zegt:

  Tja dit is het nieuwe Nederland, alles moet weg omdat er een paar mensen zeuren. Al onze normen en waardes moeten maar wijken. Neem b.v in Amsterdam een bakker, zit daar al 100 jaar, moet weg omdat je er in de nacht al brood kan kopen en er word geklaagd over geluid en stank overlast. Bakker doet er alles aan om geluid overlast te beperken. Maar moet toch weg. Maar nu zit er een pizzeria in en je hoort er geen hond meer over rara hoe gek zijn we geworden. Of mensen kopen een huis boven een café en tja je raad het al café moet sluiten ivm geluid overlast, dit is hoe Nederland is geworden, gewoon te triest voor woorden.

  Beantwoorden
 3. Jan
  Jan zegt:

  Ik vind die leren portemonnees op de markt ook zo stinken en die stroopkoeken enne die horloges gatver weg met die stinkende zooi? Mensen in wat voor wereld zijn we beland!! Ik laat zonder filter gewoon een scheet veel genoegen ermee, ik heb er schijt aan.

  Beantwoorden
   • Marjan
    Marjan zegt:

    Dat de gemeente hierin mee gaat .Omdat er 2 zeuren kan heel schagen geen vers gebakken lekkerbek of kibbeling meer kopen BELACHELIJK

    Beantwoorden
 4. Lou
  Lou zegt:

  Belachelijk dat de gemeente hier mee bemoeid.
  Jaar in jaar uit staat er een vis kraam .
  Krom dat 2 bewoners het verkloten voor honderden anderen.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: