VIOS staat voor krachtproef

REGIO – Het voetbalprogramma voor komend weekend telt weer een aantal aantrekkelijke wedstrijden. Zo staat VIOS na het duel met Medemblik (5-1 winst) opnieuw voor een krachtproef: Westfriezen uit. De ploeg uit Zwaag loert op een plek in de subtop van 2A.

Zaaterdagvierdeklasser Wieringermeer gaat op bezoek bij Sporting Krommenie, dat een plek hoger staat en twee punten meer heeft dan de Slootdorpers.

In 2A dus Westfriezen-VIOS. Dat lijkt, gezien de vorm van VIOS, geen onoverkomelijke hindernis voor de ploeg van trainer Bosman. De overige regioteams: Saenden-ZAP, JVC-Enkhuizen, Kleine Sluis-KFC en Den Helder-Bloemendaal.

Geelzwart neemt het op De Leeuwenkuil in ‘t Zand op tegen Grasshoppers. Schagen United gaat naar hekkensluiter KGB in Bovenkarspel. DWOW moet op bezoek bij VVS’46 en Flevo treedt in Hoorn aan tegen Always Forward.
In 3B moet Con Zelo op jacht naar eerherstel. Zondag wacht Alcmaria Victrix aan de Alkmaarse Terborchlaan. Hollandia T speelt uit tegen Zeevogels.

In 4A is Vesdo gastheer voor De Koog. Dirkshorn is de laatste weken goed op stoom en speelt thuis tegen promovendus Zeemacht. In Sint Maarten staan Sint Boys en Winkel tegenover elkaar.

Callantsoog speelt in 5A in Den Hoorn tegen ZDH. Koploper Nieuwe Niedorp moet naar Apollo’68 in Hensbroek. Wieringerwaard krijgt visite van VZV en Petten treft in Kolhorn Kaagvogels.

Op de beeldkrant en website van Noordkop Centraal vindt u zondagavond na 18.00 uur korte karakteristieken van de wedstrijden.

Avatar foto
Sjaak Euser is al 30 jaar als vrijwilliger betrokken bij Noordkop Centraal. Zijn specialisatie is sport. Sjaak maakt ook eens per maand een editie van het TV programma De Bank.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: