Vierde speelronde, nieuwe kansen

REGIO Ook deze week werpt de Schagen FM sportredactie een (vooruit)blik op het voetbalprogramma van aankomend weekend. Het wordt voor de meeste clubs de vierde speelronde.

In de vierde klasse zaterdag krijgt het puntloze SRC bezoek van AFC’34, dat met 9 uit 3 gedeeld koploper is. Het meedoen van Robbert Fels en Nick Schoorl is twijfelachtig. Beiden raakten afgelopen weekend flink geblesseerd.

In 3A op zondag gaat DWOW – dat nul punten heeft – na de 10-3 nederlaag bij SEW tegen Sint George op zoek naar eerherstel én drie punten.

De vierde klasse A wordt aangevoerd door VIOS, Dirkshorn en Hollandia T, alle drie de teams hebben 9 uit 3, maar VIOS heeft het beste doelsaldo: 16 voor, 1 tegen. De Warmenhuizer ploeg neemt het thuis op tegen mede-degradant Winkel.

Dirkshorn moet naar Waarland voor de confrontatie met het wisselvallige Con Zelo en Hollandia T gaat naar het Nieuwe Niedorp van trainer Reinier Wagner. Schagen gaat tegen Succes een poging wagen, de eerste zege van het seizoen binnen te slepen. Wieringerwaard ten slotte, ontvangt Flevo.

In de vijfde klasse wil Callantsoog tegen Oosterend de eerste overwinning in de wacht slepen. Sint Boys gaat naar Schoorl voor de ontmoeting met Duinrand S. en Petten treft HOSV in Opmeer. Kaagvogels wacht aan de boorden van het IJsselmeer een zware ontmoeting met FC Medemblik.

Vesdo gaat de hoge positie op de ranglijst proberen te verstevigen in Midwoud, op bezoek bij MOC. Koploper VZV en De Koog staan in ’t Veld tegenover elkaar. Beide teams acteerden vorig seizoen nog op het niveau van de vierde klasse.

VROUWEN
In 3A speelt Schagen, dat puntloos onderaan staat, tegen KFC, dat na de degradatie uit de tweede klasse nu op de plek twee van de ranglijst staat. DWOW moet naar Velsen, waar  Velsen 2 wacht.

Alle sport komt zondagavond tussen 20.- en 22.00 uur aan bod in aflevering 4 van De Slipstream Van Mart Smeets’.

Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: