Alcmaria Victrix verziekt afscheid ‘kanon’ Ko Kempeneers

SLOOTDORP – Het moest een feestelijke afscheidswedstrijd worden. Zo eentje waaraan afzwaaiend kanon Ko Kempeneers nog jaren op kon terugkijken. Met plezier. Alleen hadden ze bij Wieringermeer geen rekening gehouden met tegenstander Alcmaria Victrix.

De Alkmaarders hadden maling aan de uitzwaaiwedstrijd die men in Slootdorp voor Kempeneers in gedachten had. Al na vier minuten stond de 0-1 op het scorebord en wisten de spelers van Wieringermeer dat een vrijblijvend potje – de laatste wedstrijd van het seizoen immers – er tegen de gasten niet in zat.

Bij rust was de score verdubbeld, 0-2. Snode plannen van Wieringermeer om snel de aansluiter te bewerkstelligen konden kort na rust de ijskast in: 0-3. Danny Visser scoorde daarop tegen, maar de Slootdorpers haalden er geen inspiratie meer uit.

Victrix scoorde nog drie keer en verziekte op die manier het afscheid van Ko Kempeneers, 1-6.

Wieringermeer speelt ook volgend seizoen in de vierde klasse. Als bekend kent West 1 zaterdag volgend seizoen ook een vijfde klasse. Wieringermeer handhaafde zich ternauwernood.

 

Avatar foto
Sjaak Euser is al 30 jaar als vrijwilliger betrokken bij Noordkop Centraal. Zijn specialisatie is sport. Sjaak maakt ook eens per maand een editie van het TV programma De Bank.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: