Vertraging voor camperplaatsen Petten

PETTEN – Drie bezwaren zorgen voor vertraging bij de realisatie van 30 camperplaatsen in Petten. 

Een aantal ondernemers in Petten is druk bezig met de realisatie van camperplaatsen, die een alternatief moeten vormen voor de gesloten Camping Corfwater. De Pettemer ondernemers voelen het echt dat er minder publiek is in en rond Petten. Met de 30 camperplaatsen zouden ze iets terug kunnen winnen.

“We missen nu echt de vakantiegangers en met name de campers”, schrijven de ondernemers. Ze willen per 1 juli 30 camperplaatsen exploiteren aan de Spreeuwendijk, achter De Vliewind. De bezwaarmakers zijn omwonenden.

De drie bezwaarmakers vrezen overlast en vervuiling. Ook zouden de procedures niet goed zijn gevolgd. De bezwaarmakers en de ondernemers gaan komende week met elkaar in gesprek.

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
2 antwoorden
  1. Bert
    Bert zegt:

    Drie man die de boel zo kunnen frustreren en vertragen.. is toch ongelofelijk dat het zo werkt in NL.

  2. j rus
    j rus zegt:

    algemeen gesproken heb je van campernaars geen overlast en geen vervuiling dit is mijn ervaring als campernaar ,voor de organisatie geen campinggedrag toe staan dus ook geen luxe autos en caravans ,hoop voor de organisatie dat dit misschien helpt , ben al 24 jaar campernaar veel succes gewenst en misschien tot ziens vrg john

Reacties zijn gesloten.