Verhuizing SV Kleine Sluis onder de loep

ANNA PAULOWNA – De plannen om SV Kleine Sluis te verhuizen stammen al uit 2017 maar beginnen nu concrete vormen aan te nemen. 

De gemeente Hollands Kroon is in overleg met alle sportverenigingen in Anna Paulowna, waaronder de gebruikers van MFC Veerburg, om de verenigingen op één nieuwe locatie tegenover het huidige terrein van SV Kleine Sluis te huisvesten. 

Op de vrijgekomen gronden van SV Kleine Sluis kunnen dan woningen worden gebouwd.

De gemeente heeft met het bestuur van Kleine Sluis gesproken om breder te kijken naar de inrichting van het sportcomplex. En niet alleen naar de bouw van de nieuwe sporthal, die Veerburg moet gaan vervangen. 

Het bestuur van SV Kleine Sluis ziet kansen om het complex slim in te delen. Het college heeft opdracht gegeven om de mogelijkheden te onderzoeken voor de herinrichting of verplaatsing van SV Kleine Sluis.

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):