‘Vechtwedstrijd’ in Slootdorp

SLOOTDORP – Wieringermeer is er zaterdagmiddag niet in geslaagd, zich te revancheren voor de 8-1 nederlaag van vorige week. De Slootdorpers gingen op eigen veld onderuit tegen SVW’27.

De KNVB speelde zaterdagmiddag een dubieuze rol rond de wedstrijd. “Ze waren vergeten een vervanger aan te stellen voor de scheids, terwijl die zich al vier weken geleden had afgemeld”, vertelt Thijs Boersma, aanvaller van Wieringermeer.

Met instemming van beide teams werd Wouter Zuidhof, clubscheidsrechter van Wieringermeer, gevraagd het duel te leiden en dat gebeurde. SVW was al eerste hersteld van de commotie: de Heerhugowaarders kwamen in minuut 25 op een 0-1 voorsprong. Nog voor rust zorgde Danny Visser voor evenwicht: 1-1.

“Wieringermeer verdient echt een compliment voor de vechtlust. Want dat was het: een vechtwedstrijd”, meldt Thijs Boersma. Beide teams vochten dus volop voor de zege. SVW’27 trok tenslotte aan het langste eind: 1-2.

Avatar foto
Sjaak Euser is al 30 jaar als vrijwilliger betrokken bij Noordkop Centraal. Zijn specialisatie is sport. Sjaak maakt ook eens per maand een editie van het TV programma De Bank.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
3 antwoorden
    • Sjaak Euser
      Sjaak Euser zegt:

      U reactie is terecht. Het bericht kwam van Wieringermeer-zijde. In de toekomst zullen we voor aanvang van het seizoen álle regels nog beter bestuderen.

Reacties zijn gesloten.