Univé Schagen deelt 2 cheques van €1000,- uit

SCHAGEN – Univé Schagen mag namens het Univé Ledenfonds een waardecheque van € 1000,- uitreiken aan twee lokale goede doelen.

Als onderdeel van de actie kunnen inwoners van de regio Schagen tot 1 mei hun stem uitbrengen op een lokale club, (sport)vereniging of maatschappelijke organisatie naar keuze.

De goede doelen actie sluit aan op de waarden van de organisatie. “Als coöperatie doen we graag op allerlei manieren iets terug voor onze leden en de maatschappij. Positief bijdragen is belangrijk voor ons. Zo worden er vanuit het Univé Ledenfonds diverse lokale initiatieven financieel ondersteund, worden er lokale sportevenementen gesponsord zoals de Scholierenveldloop Schagen en wordt er geïnvesteerd in relevante thema’s zoals het gratis beschikbaar stellen van zonnebrandcrème”, vertelt Annelies Goos, Raad van Bestuur van Univé Noord-Holland.

Stemmen op een lokale club, (sport)vereniging of maatschappelijke organisatie, kan via de website van Univé of via de stemflyer in de Univé-winkel in Schagen aan de Hoep 2c.

 

Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
4 antwoorden

Reacties zijn gesloten.