Twee mensen overleden door ongeval op A7

NOORDBEEMSTER – In de nacht van zaterdag op zondag rond 2.00 uur heeft op de A7 bij Noordbeemster een zeer ernstig ongeval plaatsgevonden. Twee mensen overleden ter plekke: een 19-jarige man uit Wervershoof en een 27-jarige man uit Hoorn.

Een auto kreeg een vermoedelijk eenzijdig ongeluk. Daardoor is de auto meerdere keren over de kop geslagen. Een automobilist trof de ravage aan, parkeerde in de berm, probeerde te helpen en belde 112. Het was meteen duidelijk dat de twee inzittenden er slecht aan toe waren. De brandweer, politie en ambulance startte bij de twee personen een reanimatie. Dat mocht niet meer baten. Allebei overleden zij ter plekke.

Het gebeurde op de de rijbaan vanuit Hoorn naar Purmerend, vlakbij tankstation Kruisoord. De weg blijft dan ook nog uren echt. Er moet goed onderzoek gedaan worden door de verkeersongevallenanalyse. Aan sporen op de weg te zien is dat de rechter berm is geraakt. Of dat dan ook de oorzaak was van de crash gaan de specialisten onderzoeken.

Avatar foto
Alicia Vos is sinds februari 2024 werkzaam als social media- en weekendredacteur voor zowel Regio Noordkop als Noordkop Centraal. Zij is bereikbaar via alicia.vos@noordkopcentraal.nl.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):