Twee kamerkoren voor beginners

VALKKOOG – In het kerkje van Valkkoog start dirigente en sopraan Elena Syssojeva vanaf februari twee nieuwe kamerkoren voor beginners, die maximaal uit 10 personen zullen bestaan.

Het koor `Matroshka` richt zich op volksmuziek uit binnen- en buitenland en repeteert woensdagochtend van 11.00 tot 12.00 eens in de twee weken in het kerkje van Valkkoog.

Het koor `Madrigaal` is speciaal voor klassieke liederen in vele talen en oefent op woensdagavond van 18.45 tot 19.45 uur eveneens één keer in de twee weken in het kerkje van Valkkoog.

Elena heeft een eigen muziektheater `La Scala Nobile` en treedt door het hele land op als soliste. Ze heeft nog twee koren `Amarilli` en `Sint Petersburg` waarmee ze optredens doet.

Met het koor `Amarilli` treedt ze op tijdens het Korenfestival in Den Helder op zondag 13 maart en op 9 april met  beide koren in de Grote Kerk in Schagen. Op het programma staat de Siciliaanse opera `Cavalleria Rusticana`.

Meer informatie over de nieuwe koren en de optredens van de andere koren vindt u op de website www.lascalanobile.nl. Heeft u belangstelling voor één van de twee nieuwe koren stuur dan een mail naar muziektheaterschagen@gmail.com.

 

Avatar foto
Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):