TV Barsingerhorn viert dubbel feest

BARSINGERHORN – De tennisvereniging aan de Heerenweg in Barsingerhorn viert dit jaar haar 40-jarig bestaan en heeft ook een ware metamorfose gehad.

De kleine tennisvereniging met 110 leden heeft de beschikking over 3 kunstgras tennisbanen en kantine. Het is een van de weinige sociale voorzieningen in het dorp.

Het tennispark heeft in de coronaperiode een enorme metamorfose ondergaan. De banen zijn voorzien van een nieuwe kunstgrasmat, de hekken erom heen zijn vernieuwd. Ook zijn de windsingel en het tegelwerk rondom het park aangepakt.

Hiervoor is lang gespaard door de leden en dankzij sponsoren, een speciale gift van de Rabobank en de gemeente Hollands Kroon heeft het park een nieuw uiterlijk gekregen. Daarbij hebben veel vrijwilligers en leden een bijdrage geleverd.

Op zaterdag 25 september worden om 13.30 de nieuwe banen geopend. In de avond is er een feestavond voor alle leden en oudleden om het 40-jarig bestaan te vieren.

Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: