Theater Scagon De Luxe bruist weer

SCHAGEN – In Theater Scagon De luxe in Schagen werd het laatste weekend van augustus een alternatieve UITmarkt gehouden.

Zowel zaterdag als zondag was een verrassende Caleidoscoop van vier voorstellingen te zien.

Leerlingen van Muziekschool Da Capo onder leiding van docent Jan Doedens beten de spits af, waaronder zijn dochter die voor het eerst een aantal nummers zong.

De intermezzo’s werden verzorgd door Dansschool Sizzling Salsa.

Balletschool Schagen bracht een mooie selectie dansen uitgevoerd door Pardans en Pardeux en en toneelvereniging OZOS presenteerde de tragisch komische eenakter ‘Tweestrijd’.

Natuurlijk ontbrak ook de filmtak niet van Scagon De Luxe die kwam met de première van de korte, zeer indrukwekkende film ‘Mevrouw Van Dalen wacht’.

De bezoekers werden ontvangen met gratis koffie of thee en een opgemaakt koekje. In de pauze stond een drankje klaar. Het was een mooie, afwisselende avond waarop de theaterkriebels bij het publiek flink werden geprikkeld.

(Foto’s en video: Kitty Mertz)

Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: