Tantes van Tess in actie voor rolstoelbus

SINT MAARTENSBRUG – De vijfjarige Tess Posthumus uit Schagerbrug is een van de twee kinderen op de wereld met het MYH14 gen, waardoor zij kampt met progressief gehoorverlies en spierzwakte.

Daarbij heeft zij een bij kinderen zeldzame progressieve zenuwziekte. Tess is daardoor afhankelijk van een rolstoel die net als zij steeds groter wordt en inmiddels niet meer achterin de auto past.

Haar tantes Naomi de Boer, Kim Duif-De Boer en Ellen Dekker uit ‘t Veld hebben daarom de Stichting Tantes voor Tess opgericht met als doel om via crowdfunding en allerlei acties geld in te zamelen voor een rolstoelbus. 

Op 13 mei gaat www.stichtingtantesvoortess.nl online. Hopelijk kunnen wij daardoor de wereld van Tess groot houden, zeggen de tantes.

(Foto: Zo Waardevol Fotografie))

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel