Succesvolle Play-in van Schagens Harmonie

SCHAGEN – Schagens Harmonie organiseerde afgelopen zondag een Play-in in de Spartahal in Schagen waaraan 80 muzikanten deelnamen. Hierin zaten 40 leden van de eigen harmonie aangevuld met 40 mensen uit andere verenigingen die het leuk vonden om aan de play-in mee te doen.

Om 10.00 uur stonden de muzikanten te trappelen om te beginnen. Voor de leden van de harmonie was het waarschijnlijk iets makkelijker, want zij speelden een aantal stukken die ook in hun nieuwe project zitten dat zij samen gaan doen met balletschool Attitude uit Alkmaar.

Zij speelden gezamenlijk One life, Banja Luka en Avici. Tussen door werd ook de inwendige mens niet vergeten want er was een heerlijke lunch en natuurlijk koffie en thee. Aan het eind van de dag om 16.15 uur volgde voor het publiek dat was gekomen een klein concert waarin zij lieten horen waar zij de dag zo goed op hadden geoefend. Het was een mooi concert om een mooie dag mee af te sluiten.

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):