Succesvolle eerste editie Callantsoog quiz

CALLANTSOOG -De broers Derek en Arie Martijn Schenk organiseerden vrijdagavond samen met de familie Vos de eerste Callantsoog Quiz. Strandpaviljoen Vos in Callantsoog was afgeladen vol met 70 enthousiaste deelnemers, verdeeld over 14 teams.

Na 8 spannende rondes met uiteenlopende vragen riep de organisatie het team ‘Nel &Co’ met 76 punten tot winnaar uit van de eerste Callantsoog Quiz. Het team, bestaande uit Job Doorn, Ab Strampel, Bart en Nel Timmer, ontving een mooie prijs en de grote wisselbokaal.

De vragen liepen uiteen van de vogels in het Zwanenwater tot de geschiedenis van het eiland ‘t Oghe en van bekende dorpsgenoten tot de verschillende zeehonden en vossen. Deelnemers genoten van een informatieve, muzikale en komische avond. Tijdens de afsluitende muziekronde zongen de Callantsogers hun volkslied uit volle borst mee.

De organisatie kijkt terug op zeer geslaagd evenement en hoopt de deelnemers volgend jaar tijdens de tweede editie terug te zien.

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):