BV Studio 54 Alkmaar failliet verklaard

ALKMAAR – Vestiging Alkmaar van de Studio 54 horecagroep BV is donderdag 21 september door de rechtbank failliet verklaard.

Als curator is aangesteld meester F.P. Klaver. Eerder deze maand maakte uitbater Marthijn Visser zijn twijfels bekend over de toekomst van de onderneming.

Hij wil met klem benadrukken dat het bankroet dat is uitgesproken niet Schagen betreft: “Alkmaar is al 4 maanden terug gesloten en is een aparte onderneming. Dat is een belangrijk verschil. Na de sluiting tijdens Corona en de schulden als gevolg daarvan, die we niet te boven zijn gekomen zijn, is in Alkmaar de Studio 54 uiteindelijk vorige week failliet verklaard.”

In juli 2023 verscheen een uitgebreid artikel op Entreemagazine.nl over de ondernemer en financiële problemen waar hij in verkeerde. Visser: “Ik heb in de periode van Covid 19 geen steun ontvangen zoals de TVL en maandenlang veel rekeningen waaronder een deel van het salaris van het personeel uit eigen zak betaald. De curator mij gezegd dat mij niets op dat punt te verwijten valt.”

Lees ook het eerdere bericht over de besloten vennootschap in Schagen: Studio 54 twijfelt over toekomst

Avatar foto
Richard de Graaf is als weekendredacteur actief voor Noordkop Centraal en Regio Noordkop.Reageer op dit artikel
1 antwoord

Reacties zijn gesloten.