Stralende gezichten tijdens 17e Cabriodag

SCHAGEN – De deelnemers van de 17e editie van de Cabriodag van de Heeren van Scaghen beleefden zondag weer een onvergetelijke dag.

Tijdens de dag, die wordt georganiseerd door Serviceclub de Heeren van Scaghen in samenwerking met de Stichting Aangepaste Sport en Vrijetijdsbesteding (SASV), krijgen mensen met een beperking een mooie rit aangeboden in een cabriolet. Ruim 150 open auto’s en een grote cabriobus reden dit jaar mee. 

In die auto’s en bus zaten meer dan 180 mensen met een beperking. Rond 12.30 uur vertrok de stoet vanaf de Markt in Schagen voor een rit door de Kop van Noord-Holland. Eén van de hoogtepunten was de tussenstop bij de McDonalds in Heerhugowaard. Eind van de middag kwam de lange stoet van cabrio’s weer terug op de Markt in Schagen. Iedereen reed rond met een grote glimlach op zijn of haar gezicht.

Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):