Start week tegen de eenzaamheid

REGIO – De week tegen de eenzaamheid is landelijk van start gegaan. In onze regio zijn er deze week vooral in Den Helder activiteiten om eenzaamheid tegen te gaan.

Hier was donderdag de kick-off met onder andere een grote ontmoetingsmarkt en pétanque. Dinsdag 4 oktober staat meezingen met Evelien op het programma, woensdag 5 oktober wandelen, donderdag 6 oktober meedoen aan de derde helft en gamen voor jongeren. Want eenzaamheid is niet iets dat alleen bij ouderen voorkomt. 

Vrijdag 7 oktober wordt de week afgesloten met onder andere djembé, sjoelen en linedancen.

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
1 antwoord
  1. Bart
    Bart zegt:

    De mobiele telefoon, en dan met name de komst en het gebruik van sociale media erop, heeft de mens niet socialer gemaakt. Wat zou het schelen als we die dingen niet meer hadden. Bij ons thuis gaan ze dagelijks van 18.00 tot 22.00 achter slot en grendel. Gevolg is dat we in het gezin weer praten, weer échte gesprekken hebben. Wat had ik dat gemist. Ik zou het iedereen willen adviseren.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: