Staat Nederland achter Israël?

SCHAGEN – Het Israëlisch – Palestijnse conflict is begin jaren 1900 ontstaan door de expansiedrang van zionisten, waardoor in de loop der jaren al verschillende  oorlogen zijn gevoerd.

De Palestijnen leven al 16 jaar in een openluchtgevangenis en de Palestijnse beweging Hamas is 7 oktober Israël wreed aangevallen, waardoor opnieuw een meedogenloze oorlog tussen beide partijen is ontstaan.

Onze demissionaire regering zegt, de geschiedenis kennende,  dat Nederland pal achter Israël staat. Cameraman Ed van Oerle en Kitty Mertz gingen donderdag voor het televisieprogramma ‘Straatpraat’ de goederenmarkt in Schagen op om te vragen wat men daarvan vindt.

‘Straatpraat’ is vrijdag op de oneven uren te zien op Noordkop Centraal TV en gaat zondag op de oneven uren, met uitzondering van 11.00 uur, op herhaling.

 

 

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
1 antwoord
  1. Jos Gruntie
    Jos Gruntie zegt:

    Het is niet voor of tegen Israël of palestijnen.

    Het is tegen kwaad zijn.
    Ideologieën die haat verspreiden. Daar moet je tegen zijn.

Reacties zijn gesloten.