Snackbareigenaren dankbaar voor crowdfunding 

SCHAGEN – Mascha Mul en Michiel Admiraal, eigenaren van snackbar Bello in Bergen, vinden het heel bijzonder dat er een crowdfunding voor hen is opgezet. Een groep vrienden startte de inzamelingsactie deze week om het stel een hart onder de riem te steken.

Ruim twee weken geleden brandde snackbar Bello volledig af. “We werden om 4.00 uur ‘s nachts wakker gebeld. Toen we in Bergen aankwamen zagen we alles in vlammen opgaan. We wisten meteen, hier blijft niets van over”, zegt Mascha Mul. 

Snackbar Bello is 2,5 maand geleden volledig gerenoveerd. “Het is nog niet duidelijk of de verzekering alles dekt, daar is het nu nog te vroeg voor”, aldus Mascha. De politie doet nog onderzoek naar de oorzaak van de brand. 

Met het geld van de crowdfunding hopen ze op korte termijn iets tijdelijks neer te kunnen zetten om weer friet te verkopen. “Op de langere termijn willen we weer een nieuwe zaak openen. Precies op die kale plek in het centrum van Bergen. Die is van ons”, vertelt Mascha.

Avatar foto
Jesler Bos was in 2021 en 2022 in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen de NOS en de lokale omroepen, namens de NOS, werkzaam bij Noordkop Centraal als algemeen verslaggever.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):