SkagaVenture mag uitbreiden

SCHAGEN – SkagaVenture, het indoor entertainment center op de Witte Paal in Schagen, mag uitbreiden. De gemeente Schagen heeft een vergunning voor de uitbreiding verleend.

De uitbreiding moet komen op het parkeerterrein achter het entertainmentcentrum. Dat parkeerterrein wordt nu nauwelijks gebruikt.

In de uitbreiding komen nieuwe padelbanen. Ook wordt de kartbaan groter met onder andere hoogteverschillen. Met de uitbreiding wil Bos de kartbaan interessant houden, ook voor mensen die vaak komen karten.

De uitbreiding heeft geen invloed op de andere voorzieningen in SkagaVenture, zoals het lasergamen, het trampolinepark, de indoor skibaan en het restaurant.

Zie ook: SkagaVenture wil uitbreiden

Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
3 antwoorden
 1. J
  J zegt:

  Eindelijk Padelbanen!

  Alleen komt ie volgens mij alleen nog niet aan de helft van de benodigde parkeerruimte. Als het dan echt een x druk wordt zal het slalommen worden. Mij benieuwd hoe dat opgelost wordt.

 2. Bart
  Bart zegt:

  Beter die kartbaan eens van goeie coating voorzien. Dit gaat nergens over, zo spiegelglad

 3. Mark
  Mark zegt:

  Hehe, eindelijk padelbanen in Schagen. Mocht een keer tijd worden. Slimme zet van de mr Bos

Reacties zijn gesloten.