Seniorenpartij ziet papierongelijkheid

SCHAGEN – De Seniorenpartij Schagen heeft naar aanleiding van opmerkingen van inwoners vragen gesteld aan het college over papiercontainers in de gemeente.

De partij stelt vast dat er in de gemeente een ongelijkheid is ontstaan bij het beschikbaar stellen van papiercontainers aan inwoners. De Seniorenpartij Schagen ziet dat sommige inwoners soms wel een paar honderd meter moeten overbruggen om hun papier in een tijdelijk geplaatste container kwijt te kunnen, terwijl andere inwoners een papiercontainer op straat kunnen plaatsen om geleegd te worden.

Ook zien ze dat er bij de tijdelijk geplaatste containers sprake is van een verhoogde instap om in de containers te komen en dat kan voor sommige inwoners een extra beperking zijn.

De Seniorenpartij Schagen heeft aan het college gevraagd of zij ook vinden dat er een ongelijkheid is ontstaan. Ook wil de partij dat de gemeente onderzoekt of inwoners met een beperking ondersteund kunnen worden bij de afvoer van papier.

 

Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):