Seniorenpartij wil beter OV

SCHAGEN – Het openbaar vervoer moet flink worden verbeterd. Dat kan onder andere door het koppelen van de bestaande vervoersmogelijkheden, zoals de normale bussen, de buurtbussen en de belbus. 

“Er moet één centrale afdeling komen waar naar toe gebeld kan worden”, vertelde Perry Vriend van de Seniorenpartij in de podcast ‘Laan 19’ bij Noordkop Centraal. Het vervoer moet ook van deur tot deur, en niet meer van halte naar halte.

Vriend, die oprichter is van de Schager seniorenpartij, wil over twee jaar nog door voor die partij. Maar als er andere, jongere, kandidaten komen, dan geeft hij zijn plaats graag op.

In de podcast krijgt Vriend een vraag van wethouder Hans Heddes en stelt hij een vraag aan de volgende gast; gedeputeerde Jelle Beemsterboer van de BBB.

‘Laan 19’ is donderdagmiddag om 17.30, 18.30 en 22.30 uur te beluisteren op Noordkop Centraal Radio en vanaf 18.00 uur ook via noordkopcentraal.nl/podcasts/, Spotify en Youtube Podcast.

Avatar foto
Onder 'Redactie Noordkop Centraal' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan redactie@noordkopcentraal.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0224-218218. Het bezoekadres is Piet Ottstraat 3, 1741 NW, Schagen. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
1 antwoord
  1. Frits
    Frits zegt:

    We hebben NU een Belbus nodig. We leven nu, anders kunnen we meteen doorrijden naar Haringhuizen. Geen woorden maar daden! 2026 is veel te laat.

Reacties zijn gesloten.