Seniorenparij ontvangt klachten over gemeente

SCHAGEN – De Seniorenpartij Schagen heeft onlangs klachten ontvangen over de communicatie tussen inwoners en de gemeente Schagen.

Het gaat niet alleen over telefonisch verkeer maar ook over e-mail verkeer met de gemeente.

Bij telefonisch contact wordt beloofd dat er wordt teruggebeld, wat niet gebeurt en bij e-mail contact moeten bewoners de gemeente eraan herinneren dat zij nog geen antwoord hebben ontvangen.

Over een handhavingsverzoek moest zes keer worden gemaild, voor een antwoord werd gekregen.

De Seniorenpartij vindt dit onaanvaardbaar en wil van het college van burgemeester en wethouders horen of medewerkers en portefeuilehouders een bericht van een openstaand verzoek ontvangen, het bekend is dat deze klachten bestaan  en wat eraan wordt gedaan.

 

 

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
6 antwoorden
 1. Bart
  Bart zegt:

  De naam Jac valt niet goed in het gemeente huis, vandaar dat je geen antwoorden kunt verwachten en waarschijnlijk terecht.

 2. Natuurlijk Schagen
  Natuurlijk Schagen zegt:

  Alle inwoners van Schagen betalen mee aan de gebouwen en gemeentelijke wegen en voorzieningen. De kwaliteit is matig tot ronduit slecht.
  Bijvoorbeeld bij de bibliotheek is er buiten een betonelementen trap die zeker ca 10 cm is verzakt in de ondergrond. Dat zakken gebeurt er al jaren. Na een fixi melding is er nog helemaal niets zichtbaar verbeterd.
  Op veel plaatsen zie je het asfalt schuiven. Dus de hechtingen met onderlagen zijn niet goed. Een slecht voorbeeld is de Kaagweg nabij de rotonde van de Zuiderweg. Er komen steeds meer hobbels in het asfalt. Het asfalt schuift hier steeds weer een stukje op.. Ook zie je dat heel veel borden hangen aan scheve palen en scheef staande lichtmasten. De anwb paal in de rotonde van de Zuiderweg staat al jaren scheef.
  Nabij het station staan palen in de bestrating, waar vroeger een bord aan was bevestigd, nu zonder bord.
  Bijzonderheid (maaien en onkruid verwijdering) zie je heel palen en lichtmasten met schade juist ter hoogte van het maaiveld. Vaak is hier het metaal zonder verf en is ingedrukt en zie je roestvorming. Kennelijk mogen aannemers ingehuurd door de gemeente schade maken zonder dat dit wordt opgemerkt door de gemeente.. Ook zijn er op die hoogte bomen beschadigd. Dan gaat de boom dan dood of groeit slecht.
  Ik vind dat er veel niet goed gaat.

  • Dirk
   Dirk zegt:

   We zijn ervan op de hoogte Natuurlijk Schagen maar we hebben het op dit moment te druk met Tegelwippen…….

  • W
   W zegt:

   Ze zijn alleen maar druk met hun eigen werkplek, het gemeentehuis. Daar moet alles spik en span zijn, apparatuur het nieuwste van het nieuwste, net als het meubilair. En uiteraard mag het alles kosten, daarom blijft het onderhoud van de buitenruimte van Schagen ver onder de maat. Dit zal niet verantwoordelijk zolang dit college er zit.

 3. J
  J zegt:

  Maar 6 keer gemaild over een handhavingsverzoek? Ik tik de 60 mails al aan zonder actie.

Reacties zijn gesloten.