Schrijfster Madelein Kerseboom bij Plukker

SCHAGEN – Schrijfster Madelein Kerseboom kwam zaterdagmorgen naar boekhandel Plukker in Schagen om haar nieuwe roman ‘Een vlucht naar jou’ te presenteren en signeren.

Madelein Kerseboom is de nieuwe stem in het Nederlandse feelgoodgenre. Zij bewees haar talent al met een aantal succesvolle romans, maar slaat nu een nieuwe weg in. ‘Een vlucht naar jou’ is een fris, sexy verhaal met een goede portie drama.

Als stewardess vliegt Esmee de hele wereld over en bezoekt de meest verre oorden. Thuis heeft zij vriend Melvin die het net zo druk heeft met zijn carrière als bestsellerauteur. Op het eerste gezicht lijkt alles op rolletjes te lopen, maar in werkelijkheid verloopt haar relatie stroef.

‘Een vlucht naar jou’ is het eerste deel in de Vlucht-serie vol drama, romantiek en turbulentie.

Madelein Kerseboom is zondag 24 juli van 10.00 – 12.00 uur gast in het live programma ‘Met de deur Open’ op zowel radio als televisie bij Noordkop Centraal. 

(Foto: Kitty Mertz)

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: