Scholier met keuzestress kan nog naar Vonk

Gepland Agenda Nieuws

SCHAGEN – De mbo-vestigingen van Vonk in Alkmaar, Den Helder, Hoorn en Schagen organiseren op donderdag 27 juni een informatiemarkt voor scholieren die nog geen keuze hebben gemaakt voor een vervolgopleiding.

Volgens de mbo-opleider vinden scholieren kiezen soms moeilijk en daarbij wil Vonk helpen. Vonk organiseert de informatiemarkt op alle vestigingen speciaal voor leerlingen die komend schooljaar willen starten met een mbo-opleiding en nog twijfelen.

Scholieren kunnen dan van 16.00 – 18.00 uur de school bezoeken en sfeer komen proeven. Verschillende opleidingen presenteren zich en docenten zijn beschikbaar om vragen te beantwoorden.

Aanmelden kan via vonknh.nl/mbo. Op de site staat een overzicht van de Vonk-opleidingen en de locaties waar ze worden gegeven.

Vonk biedt ruim 40 verschillende mbo-opleidingen in de richtingen Agribusiness, Dier en Dierenwelzijn, Economie en Ondernemen, Groene Leefomgeving, Bloem, Groen en Styling, Horeca en Voeding, ICT, Motorvoertuigen en Logistiek, Orde en Veiligheid, Scheepvaart, Sport, Techniek, Toerisme en Recreatie, Uiterlijke Verzorging en Zorg en Welzijn.

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
André Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met André? Stuur een mail naar andre.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):